Το Παιδί & Δημιουργία στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ειδικων σχολειων

Home / Δελτία Τύπου / Το Παιδί & Δημιουργία στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ειδικων σχολειων

Το Παιδί & Δημιουργία στηρίζει τα δυο σχολεία, ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜ. ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ Αιγάλεω και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Μαθητών με προβλήματα Όρασης & πολλαπλές Αναπηρίεςκαι προσπαθεί να είναι κοντά τους σε κάθε δραστηριότητά τους και μαζί να ξεπερνάνε όποια εμπόδια συναντούν. Έτσι δεν θα μπορούσε να λείψει από την μεγάλη τους Χριστουγεννιάτικη γιορτή που έγινε το πρωί της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου 2018 και να προσπαθήσει να τους δώσει λίγη πρόσθετη χαρά. Και να τους δείξει με αυτό τον τρόπο ότι θα είναι πάντα δίπλα τους στην δύσκολη πορεία τους.
Το Παιδί & Δημιουργία, σε συνεργασία με την Sprint advertising και την χορηγία της Takeda Ελλάς ΑΕ, πραγματοποίησε ένα χαρούμενο, ζεστό και εντυπωσιακό event που θα μείνει αξέχαστο στα παιδιά των δυο σχολείων και στους αντιπροσώπους των συλλόγων γονέων που παρευρίσκονταν.
Η γιορτή του Γυμνασίου και Λυκείου που έγινε στο θέατρο του σχολείου που είχε ειδικά διακοσμηθεί από τους προαναφερθέντες, ξεκίνησε με την παρουσίαση από τα παιδιά των θεατρικών δρώμενων «Μπάρμπα-Πανώφ» και «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα».
Στη συνέχεια, ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου, κος Παραράς έδωσε τον λόγο στην κ. Βασιλοπούλου (πρόεδρο Συλλόγου) που απεύθυνε τις ευχές της στα παιδιά και στον κ. Καλομοίρη (γεν. διευθυντή της Takeda) που μαζί με στελέχη της εταιρείας είχαν έρθει για να τιμήσουν τα παιδιά με την παρουσία τους και το θερμό τους χειροκρότημα στις γεμάτες δύναμη παρουσιάσεις των παιδιών. Η χορωδία των παιδιών μας φόρτισε συναισθηματικά και μας έκανε να νιώσουμε έντονα το αισιόδοξο εορταστικό κλίμα. Ένας πλούσιος μπουφές περίμενε τα παιδιά και δυο πανέμορφα ντυμένοι ξυλοπόδαροι μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά. Ξεχωριστή νότα έδωσαν στη γιορτή οι πανέμορφες νεραϊδένιες ζωγραφιές που έκανε η μακιγιέζ του face painting .
Και στην ειδικά διαμορφωμένη και χριστουγεννιάτικα διακοσμημένη αίθουσα του δημοτικού, στη συνέχεια, ακολούθησε για τα παιδιά, τους γονείς και συνοδούς τους με τον διευθυντή τους κ.Αφουξενίδη, αντίστοιχη γιορτή, με πλούσιο μπουφέ με φαγητά και γλυκά, πανέμορφα δώρα για όλα τα παιδιά και φυσικά την παρουσία των διασκεδαστικών ξυλοπόδαρων.
Και έτσι έκλεισε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2018 των δυο Ειδικών Σχολείων του Αιγάλεω που στηρίζει το Παιδί & Δημιουργία με μια μεγάλη υπόσχεση: το 2019 να είμαστε ακόμα πιο δυναμικά κοντά τους, στο δύσκολο δρόμο τους.